Ciorba de zarzavat

Se curata zarzavaturile si taie cubulete, felii, rondele. Taiati in fasii frunzele de gulii. Caliti zarzavaturile si frunzele in ulei, dupa ce le-ati

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 gulii cu frunze cu tot
  • 2 cartofi mari
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • 1lingura orez
  • 4 linguri ulei
  • 2lamai
  • 1 leg marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile si taie cubulete, felii, rondele. Taiati in fasii frunzele de gulii.

Caliti zarzavaturile si frunzele in ulei, dupa ce le-ati sarat.

Cand s-au inmuiat de jumatate, turnati peste ele 2 l apa calda si adaugati orezul spalat.

Lasati sa fiarba la foc potrivit pana cand se inmoaie bine.
Inainte de servire adaugati zeama de lamaie si mararul tocat marunt.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou

Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala