Se curata zarzavaturile si taie cubulete, felii, rondele. Taiati in fasii frunzele de gulii. Caliti zarzavaturile si frunzele in ulei, dupa ce le-ati
Se curata zarzavaturile si taie cubulete, felii, rondele. Taiati in fasii frunzele de gulii.
Caliti zarzavaturile si frunzele in ulei, dupa ce le-ati sarat.
Cand s-au inmuiat de jumatate, turnati peste ele 2 l apa calda si adaugati orezul spalat.
Lasati sa fiarba la foc potrivit pana cand se inmoaie bine.
Inainte de servire adaugati zeama de lamaie si mararul tocat marunt.
Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.
Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ouIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala