Se alege untisorul si se spala, si se pastreaza doar frunzele care se pun la fiert in apa cu sare. Se strecoara untisorul si se toata marunt. Se past
Se alege untisorul si se spala, si se pastreaza doar frunzele care se pun la fiert in apa cu sare. Se strecoara untisorul si se toata marunt.
Se pastreaza zeama ramasa, iar separat se caleste ceapa verde taiata marunt, se pune zeama in care a fiert untisorul si se fierbe din nou.
Se adauga mararul verde tocat, untisorul, se acreste dupa gust cu sare de lamaie. Se da cirba deoparte, se lasa sa se raneasca putin si se drege u ouala batute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Ciorba de salata,
Ciorba de loboda,
Clatite de spanac
Ravioli cu urzici
Ciorba de salata verde
Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.
Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ouIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala