Ciorba de loboda

Intr-o oala cu apa (6l) se pune ceapa taiata marunt, morcovii dati pe razatoarea mare si cele doua linguri de orez(dupa ce a fost bine spalat). Dupa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10-12 legaturi loboda
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 linguri orez
  • 1 litru bors
  • 2 oua
  • 1 lingura bulion sau suc de rosii (250ml)
  • sare
  • putin ulei
  • o legatura patrunjel sau o legatura leustean

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa (6l) se pune ceapa taiata marunt, morcovii dati pe razatoarea mare si cele doua linguri de orez(dupa ce a fost bine spalat). Dupa ce au fiet legumele, se pune bulionul sau sucul de rosii. Intre timp loboda se curata, se spala si se toaca marunt, dupa care se pune in oala. Cand sunt fierte toate legumele, se adauga borsul si putin ulei. Separat se face o omleta, care se taie fasii si se adauga in ciorba, se mai lasa 2-3 min. La sfarsit se pune leusteanul tocat marunt.
Se serveste calda cu putina smantana si un ardei iute.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala