Reteta de ciorba de legume cu ou este minunata deoarece foloseste o gama variata de legume ce se gasesc proaspete in anotimpul de vara.
Curatam legumele. Punem morcovii dati prin razatoarea mare, ardeiul taiat cubulete, ceapa si telina taiata cubulete. Adaugam apa si putina sare si lasam sa fiarba. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Cand legumele sunt fierte de jumatate adaugam pastaile rupte bucati.Dupa ce a fiert si fasolea pe jumatate putem adauga varza taiata fideluta, dovlecelul taiat marunt si mazarea verde. Mai completam cu apa daca este nevoie si adaugam si sucul de rosii. Dupa ce a fiert totul se pune 1 litru de bors sau mai mult, dupa gust. Se mai lasa sad ea in cateva clocote si se adauga verdeata (patrunjelul si leusteanul) taiata marunt si se sparg cateva oua in ciorba, pana devin ochiuri.
Ciorba de legume cu ou se serveste calda.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post