Ciorba de gulie

Retete dietetice

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gulie
  • 1 sfecla
  • 1 morcov
  • 3 cartofi mici
  • 1 radacina pastarnac
  • patrunjel si leustean
  • 1 ceapa
  • bors
  • sare
  • 3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se curata legumele de coaja si se dau prin razatoarea mare, doar cartofii se taie cuburi.

Se incinge uleiul intr-o cratita si se pun legumele. Se soteaza, cat sa se inmoaie, apoi se adauga apa. Se lasa sa fiarba, iar cand sunt gata, se adauga borsul dat in clocot separat. Se lasa sa dea cateva clocote si apoi, se ia de pe foc. Se adauga zarzavatul tocat marunt. Se poate servi cu smantana deasupra.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce