Ciorba de fasole boabe cu suc de rosii

Alegem fasolea grasa, pestrita, care se tine la inmuiat in apa rece iteva ore, apoi se clocoteste si se limpezeste cu apa rece. Se pune sa fiarba impr

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pastirnac
  • l lingura de supa concentrata
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 1/4 kg fasole boabe
  • 1 legatura frunze de telina
  • sare
  • 1 l suc de rosii

Mod de preparare

Alegem fasolea grasa, pestrita, care se tine la inmuiat in apa rece iteva ore, apoi se clocoteste si se limpezeste cu apa rece. Se pune sa fiarba impreuna cu un pastirnac curatat si spalat si o ceapa intreaga.

Se fierba la foc mic o ora, se sareaza si se continua fierberea daca este nevoie.

La fiert se adauga o lingura de supa concentrata pentru a da gust bun mincarii.

Cind fasolea este fiarta si bobul se desface usor la apasare, se adauga 1 1 de suc de rosii, frunze, de telina taiate marunt si uleiul.

Se mai da in clocot un minut, dupa care se ia oala de pe foc.

Ciorba aceasta se serveste rece, cu ceapa alaturi.
Alte retete cu ciorba

Ciorba taraneasca

Ciorba de loboda

Ciorba de legume

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Mâncare de ardei copți cu carne de porc - Rețeta simplă și savuroasă

Astăzi Andra Mihail ne aduce o rețetă delicioasă de mâncare de ardei copți cu carne de porc. Ușor de preparat,...

Mâncare de ardei copți cu carne de porc - Rețeta simplă și savuroasă
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide