Curatam dovleceii, se taie pe lung si se curata de seminte. II taiem cuburi mici, care se pun la fiert cu 1 1 de apa calda, impreuna cu teline morcov
Curatam dovleceii, se taie pe lung si se curata de seminte.
II taiem cuburi mici, care se pun la fiert cu 1 1 de apa calda, impreuna cu teline morcovii si ceapa taiate felii subtiri. Se acopera si se fierb incet o jumatate de ora, dupa care se adauga rosiile decojite si taiate felii, subtiri.
Se potriveste de sare, se mai fierb legumele zece minute, dupa care se ia oala de pe foc. Se drege ciorba cu iaurt batut sau cu o cana de smantana aerisoara. Ciorba se poate pregati fara rosii.
Se serveste calda, cu verdeata tocata deasupra.
Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.
Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ouIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala