1. Eu tai legumele mai marunt, cumva ca nishte taitei, doar cartofii si sfecla fiind mai mari. 2. Se pun toate radacinoasele la fiert. Intre timp, se
1. Eu tai legumele mai marunt, cumva ca nishte taitei, doar cartofii si sfecla fiind mai mari. 2. Se pun toate radacinoasele la fiert. Intre timp, se taie ciupercile la dimensiuni acceptabile (nu foarte marunt) si se calesc in ulei. 3. Se calesc pe indelete, apoi se toarna in ciorba clocotinda. 4. Se mai lasa un pic la clocotit, sa iasa gustul din ciuperci in ciorba, apoi se adauga si borshul. Sunt cazuri cand dupa ce a fost adaugat borshul se face spuma si atunci trebuie spumuita ciorba. 5.La final se adauga verdeturile.
cand nu e post, merge pusa smantana in ciorba, iar in lunile de vara se mananca rece, cu ceapa verde . Este irezistibil. Pofta buna! Reteta Bors Manastiresc cu ciuperci a fost propusa de nenea Radu pe forum culinar.ro Alte retete de supe cu ciuperci gasiti aici: Supa de ciuperci in paine, Supa de legume cu ciuperci, Supa-crema de ciuperci cu carne de pasare
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala