Supa de legume

Spalam foarte bine cartofii noi si ii taiem bucati, luam trei morcovi si ii taiem bucati potrivit. Se pun la fiert impreuna cu fasolea spalata si rupt

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cartofi noi mici
  • 2 dovlecei mici
  • fasole pastai
  • 3 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • o legatura ceapa verde
  • o cutie de rosii decojite
  • 2-3 catei de usturoi as fi pus
  • dar nu aveam prin casa
  • patrunjel
  • taietei de casa ardelenesti (sunt mai lati)
  • delikat

Mod de preparare

Spalam foarte bine cartofii noi si ii taiem bucati, luam trei morcovi si ii taiem bucati potrivit. Se pun la fiert impreuna cu fasolea spalata si rupta bucati. In acest timp am spalat, curatat si taiat marunt: ceapa, ardeiul si dovleceii. Rosiile la cutie le-am taiat si pe ele marunt si cam dupa 20 minute de fiert, le-am pus si pe ele in supa. Dupa alte 5 minute am pus si taieteii. Cat au mai fiert am spalat patrunjelul, am rupt cateva frunzulite, le-am taiat foarte marunt si dupa 10 min de cand pusesem taiteii am oprit focul si am presarat deasupra patrunjelul.


Sursa acestei retete este blogul culinar: bucatarieusoara

Alte retete culinare recomandate

Cartofi la cuptor

Ciorba radauteana

Ciuperci la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Desert ciocolata de casa

O reţetă pe care cred că aţi încercat-o măcar o dată. Mai ales că nu e nimic complicat. Eu am pregătit-o...

Desert ciocolata de casa
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce