Taiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si puneti-o la fiert in 4 l apa cu 1 lingurita sare. Cand incepe sa dea in clocot, luati spuma si dupa 3
Taiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si puneti-o la fiert in 4 l apa cu 1 lingurita sare. Cand incepe sa dea in clocot, luati spuma si dupa 30 d eminute puneti legumele taiate in cubulete, mai putin ceapa. Ceapa, curatata, spalata si tocata marunt, caliti-o 3-4 miinute in ulei apoi puneti-o in oala cu ciorba. Mai lasati ciorba sa fiarba la foc mic 45 de minute si la final, acriti-o cu zeama de lamaie, puneti verdeata tocata marunt si potriviti de sare si piper.
Se serveste cu ardei iuti murati si paine proaspata.
Alte retete:
Ciorba radauteana Supa de galuste Ciorba de legume cu ciolan
O reţetă pe care cred că aţi încercat-o măcar o dată. Mai ales că nu e nimic complicat. Eu am pregătit-o...
Desert ciocolata de casaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce