Ciorbita de conopida si piept de pui

am tocat marunt toate cele de mai sus iar conopida am desfacuto "pomisori" mici, iar coditele, fiind crude leam taiat si pe ele. Am pus ceapa in ulei

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopiduta
  • 1 morcov
  • 1/2 patrunjel
  • 1/4 telina
  • 2 cepe
  • 3 piepti de pui nu foarte mari
  • 4 lg smantana
  • 2 galbenusuri
  • frunze de patrunjel de la congelator
  • 3 lg de ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

am tocat marunt toate cele de mai sus iar conopida am desfacuto "pomisori" mici, iar coditele, fiind crude leam taiat si pe ele.

Am pus ceapa in ulei la calit.

Am pus peste ea patrunjelul si telina, apoi morcovul.

Am lasat la calit 2 minute apoi am pus pieptul de pui, cand si-a schimbat culoarea am pus conopida apoi am pus supa de gaina (facuta din cateva oase si putina piele de gaina batrana).

Am lasat sa fiarba si cand au fost toate fierte am pus sare, apoi am pregatit smantana cu galbenusuri si putin piper.

Am amestecat bine smantana cu galbenusurile si piperul si am luat cate putin din ciorba si am pus la smantana.

Ciorba fiind gata, am stins focul si am turnat smantana apoi patrunjelul deasupra.


Pofta buna!

Reteta Ciorbita de conopida si piept de pui a fost propusa de Misha. pe forum culinar.ro

Alte retete cu conopida gasiti aici:

Ciorba de conopida,

Conopida si brocoli la cuptor,

Paste cu conopida

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala