Ciorba taranului

Punem la fiert in apa rece carnea taiata cubulete. Curatam legumele si le razuim. Punem rosiile in apa fierbinte ca sa le putem curata usor si le feli

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne de vita cu os
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 1 cartof
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 500 gr varza acra
  • 150 gt orez fiert
  • 5-8 boabe de piper
  • sare

Mod de preparare

Punem la fiert in apa rece carnea taiata cubulete. Curatam legumele si le razuim. Punem rosiile in apa fierbinte ca sa le putem curata usor si le feliem.

Cand supa fierbe, indepartam spuma care s-a format deasupra si adaugam legumele razuite, rosiile, sarea, piperul si fierbem mai departe.

Oparim foile de varza si le adaugam la supa.

Ingrosam supa cu orez fiert si condimentam cu marar si frunze de patrunjel taiate marunt.

Se poate condimenta si cu frunze de leustean.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete mancaruri:

Pilaf de pui

Supa de pui cu galuste

Salata de piept de pui cu paste

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors