Ciorba taranului

Punem la fiert in apa rece carnea taiata cubulete. Curatam legumele si le razuim. Punem rosiile in apa fierbinte ca sa le putem curata usor si le feli

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne de vita cu os
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 1 cartof
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 500 gr varza acra
  • 150 gt orez fiert
  • 5-8 boabe de piper
  • sare

Mod de preparare

Punem la fiert in apa rece carnea taiata cubulete. Curatam legumele si le razuim. Punem rosiile in apa fierbinte ca sa le putem curata usor si le feliem.

Cand supa fierbe, indepartam spuma care s-a format deasupra si adaugam legumele razuite, rosiile, sarea, piperul si fierbem mai departe.

Oparim foile de varza si le adaugam la supa.

Ingrosam supa cu orez fiert si condimentam cu marar si frunze de patrunjel taiate marunt.

Se poate condimenta si cu frunze de leustean.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete mancaruri:

Pilaf de pui

Supa de pui cu galuste

Salata de piept de pui cu paste

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata de ceapa I

Am incercat sa fac aceasta dulceata deosebita din curiozitate. Am gasit doua feluri deosebite si le-am facut pe amandoua....

Dulceata de ceapa I
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide