Ciorba taraneasca de vita este delicioasa si plina de legume. Pentru ciorba taraneasca se taie carnea de vaca in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu apa. Cand incepe sa fiarba, se ia spuma de doua trei ori.
Pentru ciorba taraneasca se taie carnea de vaca in bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala cu apa. Cand incepe sa fiarba, se ia spuma de doua trei ori. Se pune sare. Se adauga apoi tot zarzavatul taiat marunt, fasolea tucara taiata bucati si spre sfarsit varza, cartofii si rosiile, sau o lingura de bulion de rosii. Se lasa sa fiarba cat trebuie, fara sa se sfarame zarzavatul.
Separat se fierbe 1 l bors si se strecoara in oala in care fierbe zarzavatul. Se adauga frunze de leustean sau de tarhon, de patrunjel si de marar. Se gusta de sare, se potriveste de acru, se adauga la nevoie sare de lamaie dizolvata separat, in apa. Se lasa sa mai dea cateva clocote.
Ciorba taraneasca de vita se serveste calda.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post