Ciorba taraneasca de pui este o reteta de ciorba cu multe legume, o ciorba usoara potrivita in orice moment.
Carnea de pui curatata si spalata se pune intr-o oala cu 3,5 l apa rece. Se pune la fiert si se spumuieste cu ajutorul unei spumiere de cate ori este necesar.
Dupa ce a dat in cateva clocote se adauga legumele taiate cubulete ( ceapa, morcov, telina, pastranac,cartof,broccoli,etc ) si se lasa la fiert ~ 15 minute.
Rosiile decojite si taiate cubulete le caliti separat cu uleiul si putina sare,apoi le puneti in oala cu carnea de pui si restul legumelor.
Intr-un litru de apa clocotita fierbeti timp de 2 minute fideaua.Stingeti focul si le mai lasati 3 minute,apoi le treceti printr-un jet de apa rece.
Dupa ce carnea si legumelele au fiert se adauga fideaua, verdeata tocata marunt si sare dupa gust.
Ciorba taraneasca de pui se serveste calda, dupa preferinta cu smantana.
Cele doua functii pe care as dori sa le testez: coacerea si prajirea
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post