Pentru ciorba taraneasca de pasare cu multe legume pasarea curatata si spalata se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare.
Pentru ciorba taraneasca de pasare cu multe legume pasarea curatata si spalata se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Dupa ce a dat in clocot se aduna spuma si se fierbe in continuare la foc domol. Se adauga apoi ceapa taiata marunt. Zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta sau cuburi si se calesc in ulei. Dupa ce carnea de pasare este aproape fiarta, se adauga zarzavaturile calite, mazarea si fasolea verde taiata in bucati si cartofii curatati si taiati cuburi. Se lasa sa dea cateva clocote si se adauga rosiile oparite, curatate de pielita si taiate in felioare. Cand totul este fiert se potriveste de sare si se mai da un clocot. Se ia vasul de pe foc si se adauga leusteanul taiat marunt.
Se serveste fierbinte, cu verdeata tocata marunt.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post