Ciorbă de miel reţetă, Se curata si se spala carnea, apoi se portioneaza si se fierbe in apa rece cu sare, inlaturandu-se spuma ori de cate ori este necesar. Intre timp, se
Se curata si se spala carnea, apoi se portioneaza si se fierbe in apa rece cu sare, inlaturandu-se spuma ori de cate ori este necesar. Intre timp, se curata si se spala morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina si se taie in cubulete; ardeiul, curatat si spalat, se taie in fasii subtiri, iar ceapa se toaca marunt. Se adauga toate acestea la fiert. Rosiile se oparesc in apa clocotita, apoi se scot, se decojesc si se taie in felii, adaugandu-se cand carnea si zarzavatul sunt aproape gata fierte. La sfarsit, se adauga si bulionul, subtiat cu putina zeama fierbinte, ca sa se dizolve mai repede, precum si sare de lamaie, sare si piper dupa gust. Verdeata, tocata marunt, se presara in farfuriile in care se serveste.
Alte retete ciorba recomandate
Supa de rosii
Ciorba radauteana
Ciorba varza
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala