Ciorba radauteana gustoasa

Pentru ciorba radauteana punem la fiert o gaina de casa sau un pui din comert in apa cu putina sare, o ceapa si un patrunjel.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o gaina de casa sau
  • un pui
  • o ceapa
  • un patrunjel
  • doi morcovi
  • 50 ml de ulei
  • 600 g smantana
  • trei galbenusuri
  • 50 ml de otet
  • usturoi zdrobit
  • sare si
  • piper
  • frunze de telina sau
  • patrunjel.

Mod de preparare

Pentru ciorba radauteana punem la fiert o gaina de casa sau un pui din comert in apa cu putina sare, o ceapa si un patrunjel. Separat radem doi morcovi pe razatoarea mica, apoi calim morcovul in 50 ml de ulei. Strecuram supa, adaugam morcovul calit si carnea dezosata si taiata fasii subtiri, o dam la foc sa dea un clocot, apoi adaugam 600 g smantana batuta cu trei galbenusuri si 50 ml de otet. Dam deoparte, adaugam usturoi zdrobit, sare si piper.


Ciorba radauteana se serveste calda, decorata cu frunze de telina sau patrunjel, tocate fin.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors