Ciorba picanta de peste

Legumele se curata, se spala si se taie in functie de preferinte. Rosiile se curata de pielite si de seminte si se toaca. Pestele se spala si se taie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 cani apa
  • 75 ml vin alb sec
  • 3 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 2 ardei iuti
  • 2 dovlecei
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 450 gr file de peste
  • 2 linguri otet
  • 3 linguri unt
  • 1 legatura patrunjel sau coriandru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala si se taie in functie de preferinte. Rosiile se curata de pielite si de seminte si se toaca. Pestele se spala si se taie cuburi. Intr-o oala se pun la fiert cepele, usturoiul, ardeii iuti, vinul si apa. Se lasa cam 15 minute. Cand s-a inmuiat ceapa, se adauga legumele si rosiile si se mai lasa sa mai dea un clocot. Se adauga si pestele, se acopera vasul si se lasa la foc potrivit inca 10 minute. La final se pune otetul, untul si verdeata, sare si piper, dupa gust.


La final se pune otetul, untul si verdeata, sare si piper, dupa gust.

Alte retete de ciorbe:

Ciorba radauteana Ciorba de fasole verde Ciorba de burta

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors