Ciorba picanta de legume

Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Se adauga piperul si se da pe razatoare morcovul, telina, zdrobesti usturoiul, adaug

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 20 g fasole rosie boabe
  • 1 morcov
  • 1 felina
  • 2 catei de usturoi
  • un praf de chilii
  • sau 1 ardei iute
  • un praf de piper
  • 11 supa de zarzavat

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei.

Se adauga piperul si se da pe razatoare morcovul, telina, zdrobesti usturoiul, adaugi praful de chilii sau

toci ardeiul iute.

Amesteci aceste ingrediente cu ceapa calita si lasi sa se

caleasca impreuna.

Pui apoi fasolea si supa de zarzavat.

Lasi sa fiarba impreuna, pana se inmoaie fasolea si condi-

mentezi dupa gust cu sare si suc de lamaie.

Retete recomandate

Ciorba radauteana

Ciorba de miel

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala