Ciorba pescareasca cu zarzavaturi

Pentru ciorba pescareasca cu zarzavaturi se pune la fiert pestele marunt. Cand este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de peste marunt (obleti
  • ghibarti etc.)
  • 1 kg de peste mare (crap sau somn)
  • 2 cepe
  • 1/2 kg rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina hrean
  • agurida
  • corcoduse verzi sau sare de lamaie
  • leustean si patrunjel
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Pentru ciorba pescareasca cu zarzavaturi se pune la fiert pestele marunt. Cand este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul. Cand este gata se strecoara din nou zeama si se adauga bucatile de peste mare. Dupa ce a fiert, se acreste cu agurida, corcoduse sau sare de lamaie.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors