Ciorba din sfecla rosie cu rasol afumat

Ciorba din sfecla rosie cu rasol afumat este o supa cu carne si legume gustoasa si consistenta. Punem la fiert in 4 l de apa un rasol afumat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 l de apa
  • un rasol afumat
  • un morcov
  • o ceapa
  • un patrunjel
  • 50 ml ulei
  • o sfecla rosie
  • 1 l de bors acru
  • cimbru
  • leustean
  • 250 g smantana.

Mod de preparare

Ciorba din sfecla rosie cu rasol afumat este o supa cu carne si legume gustoasa si consistenta. Punem la fiert in 4 l de apa un rasol afumat. Dupa ce a fiert, strecuram supa, dezosam carnea si o punem in supa strecurata. Tocam un morcov, o ceapa, un patrunjel si le calim in 50 ml ulei timp de 5-6 minute. Adaugam apoi o sfecla rosie curatata si data prin razatoarea mare, apoi stingem cu 1 l de bors acru. Lasam sa dea cateva clocote, apoi amestecam cu supa si rasolul fiert. Dam deoparte si decoram cu cimbru si leustean tocat marunt.


Dupa preferinta, ciorba de sfecla rosie cu rasol afumat se serveste cu smantana.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors