Ciorba din os de porc

Ciorba din os de porc este o reteta de ciorba usoara, simplu de facut. Ca orice reteta de ciorba este acrisoara, perfecta la ceas de seara.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 bucati os porc
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 4 cartofi
  • 50 g orez
  • 1 l bors
  • 1 cutie rosii decojite
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • verdeata

Mod de preparare

Oasele se spala si se pun la fiert cu cca.2 l apa. Se aduna spuma, se pune ceapa, morcovul, țelina si păstărnacul tăiate cubulețe si se fierb la foc mic.Când carnea este aproape fiarta se adaugă orezul si cartofii cuburi. Roșiile se zdrobesc ușor cu furculița si se adaugă si ele.
Cand cartofii au fiert se pune borșul care a fost dat într-un clocot. Oul se bate când ciorba s-a răcorit puțin.


Imi plac functiile "REHEAT" care permit incalzirea mincarii si poti pastra mancarea calda cu ajutorul functiei "KEEP WARM".


Ciorba de os de porc se serveste cu verdeata presarata si eventual iaurt.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Chec negru

Reteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...

Chec negru
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce