Prunele uscate se inmoaie in apa seara. A doua zi, prunele scurse se curata de samburi si se taie in bucati mici, zeama se pune deoparte. Maruntaiele
Prunele uscate se inmoaie in apa seara. A doua zi, prunele scurse se curata de samburi si se taie in bucati mici, zeama se pune deoparte. Maruntaiele de pui se curata, se taie bucati si se fierb in zeama sarata de la prune completata cu apa pana le 1,5 l. Cand maruntaiele sunt pe jumatate fierte se scot, zeama se strecoara si in supa curata se pune carnea taiata in bucati subtiri, se adauga zarzavaturile curatate si spalate, precum si prunele uscate.
Se drege cu zeama de lamaie.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba de perisoare
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala