Ciorbă de miel reţetă. Carnea de miel se curata, se spala bine si se pune sa fiarba intr-un vas cu 3 l apa. Se adauga si legumele curatate, spalate si taiate marunte. Spum
Carnea de miel se curata, se spala bine si se pune sa fiarba intr-un vas cu 3 l apa. Se adauga si legumele curatate, spalate si taiate marunte. Spuma se curata si se adauga orezul, se potriveste de sare si se fierbe la foc mic, in continuare. Dupa ce legumele si carnea au fiert, se acreste ciorba dupa gust cu zeama de varza. Se presara apoi patrunjelul tocat si se ia de pe foc.
Se serveste fierbinte.
Alte retete de ciorbe:
Ciorba de burta
Ciorba de pui cu smantana
Ciorba radauteana
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios