Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă. Capul si restul de carne se curata,se spala bine si taiate marunt sau date pe razatoarea mare de legume.Se curata bine spuma cu lingura cu gauri si se

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciorbă de miel reţetă
  • Capul si carnea de pe piciorele din fata
  • coastele
  • morcov
  • o ceapa
  • 1 patrunjel
  • patrunjel verde tocat
  • zeama de lamaie
  • 1.5lingura de orez
  • sare

Mod de preparare

Capul si restul de carne se curata,se spala bine si taiate marunt sau date pe razatoarea mare de legume.Se curata bine spuma cu lingura cu gauri si se adauga orezul,sare si se fierbe la foc mic.cand legumele si carnea sunt fierte se acreste ciorba cu zeama de varza.
Se serveste cu patrunjel tocat marunr

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala