Ciorba de zarzavat cu zeama de varza

Se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert cu unt, verdeata si ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este aproape gata se adauga varza ta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 2 buc. morcovi
  • 1 buc. pastirnac
  • 2 buc. ardei grasi
  • 2 buc. rosii
  • 2 buc. cartofi
  • 1 fir de praz
  • 1/2 varza
  • verdeata
  • 1 l apa
  • o ceasca zeama de varza
  • o lingura de unt
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • bulion
  • 2 oua
  • o ceasca smintina

Mod de preparare

Se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert cu unt, verdeata si ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este aproape gata se adauga varza taiata subtire. Dupa ce varza s-a fiert se adauga cartofii care au fost fierti separat si rosiile. Se prajeste bulionul in ulei si se pune in ciorba. Se potriveste de sare si se acreste cu zeama de varza.
Inainte de a se servi se drege cu ou si smintina

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor