Pentru ciorba de vitel cu oua si zarzavaturi se spala oasele, se sparg si se fierb 1 1/2-2 ore, dupa care se strecoara zeama si se pune din nou la fiert.
Pentru ciorba de vitel cu oua si zarzavaturi se spala oasele, se sparg si se fierb 1 1/2-2 ore, dupa care se strecoara zeama si se pune din nou la fiert. Se spala carnea de vitel, se taie in bucati potrivit de mari si se introduce in zeama in care au fiert oasele. Dupa ce a dat in cateva clocote, se ridica spuma, apoi se adauga ceapa tocata marunt si zarzavatul curatat, spalat si taiat foarte subtire. Se lasa sa fiarba la foc domol 1/2 -1 ora, in vasul acoperit cu capac. Cand carnea este fiarta, se adauga si orezul, fiert separat si limpezit cu apa rece. Se drege ciorba cu ou si se adauga zeama de lamaie dizolvata in putina apa. Se potriveste dupa gust, adaugindu-se si restul de sare si acreala, daca mai este necesar.
Se serveste la masa cu verdeata tocata fin si cu saleuri de parmezan.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post