Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata zarzavatul pentru supa si se taie in cubulete mici. Se toaca varza murata si se afaneaza cu o furculita.
Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata zarzavatul pentru supa si se taie in cubulete mici. Se toaca varza murata si se afaneaza cu o furculita.
Se incinge uleiu intr-o oala . Se pune sa se caleasca ceapa si zarzavatul de supa. Se adauga varza si apa fiarta cu Vegeta sau (concentrat de vita), apoi se lasa sa fiarba acoperit, vreme de 15 minute.
Pentru perisoare, se amesteca carnea tocata cu galbenusurile, pesmetul si cascavalul sau branza, se sareaza, se pipereaza, se adauga praful de nucsoara rasa.
Din compozitie se ia carne cu o lingurita pe care o undam in apa rece si , cu palmele ude se formeaza perisoarele, care se pun in supa si se fierb cam 10 min.
Se serveste cu patrunjel tocat fin.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post