Ciorba de spanac

Spanacul se spala foarte bine si se scurge. Ceapa, morcovul, pastirnacul, patrunjelul se curata si se toaca marunt. Cartofii si rosiile se taie cubule

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. spanac
  • 2 buc. ceapa
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1 buc. pastirnac
  • 2 buc. cartofi
  • 3 buc. rosii (sau 2 linguri de bulion)
  • 1 pahar de orez
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • o legatura de leustean
  • o cana de bors
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spanacul se spala foarte bine si se scurge. Ceapa, morcovul, pastirnacul, patrunjelul se curata si se toaca marunt. Cartofii si rosiile se taie cubulete. Toate acestea se pun la fiert in 2 l de apa, timp de 40 de minute, impreuna cu orezul. Cind zarzavaturile sint fierte, se adauga borsul, uleiul si se mai lasa la fiert inca 5 minute.
La sfirsit, se presara verdeata tocata marunt, se potriveste de sare si piper si se adauga usturoiul tocat marunt

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada din albusuri cu crema de mascarpone si fructe de padure

Aveam niste albusuri prin congelator si am zis sa le folosesc ca sa mai fac ordine pe acolo. Cum am vazut la Vladimir rulada...

Rulada din albusuri cu crema de mascarpone si fructe de padure
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide