Curatati sfecla, merele, ceapa si cartofii, taiati-le cubulete si caliti-le intr-o oala, 3-4 minute in ulei. Puneti 3 l de apa, legumele uscate si po
Curatati sfecla, merele, ceapa si cartofii, taiati-le cubulete si caliti-le intr-o oala, 3-4 minute in ulei. Puneti 3 l de apa, legumele uscate si potriviti de sare si piper. Fierbeti toate acestea 20-30 de minute, apoi puneti borsul fiert separat si mai dati ciorba in cateva clocote. optional, dupa ce a-ti luat oala de pe foc, puteti pune smantana.
Se serveste calda, cu paine proaspata, smantana si ardei iuti.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios