Ciorba de salata verde

Se prajeste slanina taiata patratele intr-o oala, cu o lingura de apa. Cind apa a scazut, se adauga frunzele de salata bine spalate si taiate fisii de

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 salate
  • 50 gr. unt
  • 100 gr. slanina afumata
  • 1 lingurita faina
  • 2 oua
  • otet
  • patrunjel verde
  • ceapa
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Se prajeste slanina taiata patratele intr-o oala, cu o lingura de apa. Cind apa a scazut, se adauga frunzele de salata bine spalate si taiate fisii de un lat de deget. Se amesteca cu lingura de lemn pina se inmoaie frunzele. Se adauga ceapa taiata marunt cu

cu tot, verdeata, faina, jumatate din unt si se acopera cu 1 ½ l apa calda. Se sareaza. Se lasa sa fiarba acoperit timp de o ora. Cind ciorba este fiarta, se prepara din oua si restul de unt o omleta coapta pe amindoua partile. Se taie fisii sau cuburi si se rastoarna in ciorba.
Se adauga otetul dupa gust si patrunjelul tocat si se serveste

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Friptura asortata pentru masa de Craciun

Aceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.

Fursecuri vanilate cu portocala

Pentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Blat de Bezea

Prajitura cu Blat de Bezea