Ciorba de salata verde

Ceapa si verdeat se taie marunt si se pun la fiert in apa cu sare si doua linguri de ulei. Dupa ce au fiert s edauga salata spalata si taiata subtire

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 salate cu miezul tare
  • 6 fire de ceapa verde
  • verdeata tocata (patrunjel si marar)
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura de leustean
  • 4 oua
  • otet
  • sare
  • 1
  • 5 l apa

Mod de preparare

Ceapa si verdeat se taie marunt si se pun la fiert in apa cu sare si doua linguri de ulei. Dupa ce au fiert s edauga salata spalata si taiata subtire si se lasa la fiert din nou. Ciorba se acreste cu otet, dupa gust. Din patru oua se face o omleta, se taie fideluta si se pune intr-un castron. Peste omleta se toarna ciorba.


Se serveste atat calda, cat si rece.

Alte retete de ciorbe:

Ciorba de stevie cu smantana

Ciorba de conopida Ciorba de varza dulce cu iaurt

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Inca o idee pentru un mic dejun reusit. Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici. Daca nu aveti...

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide