Ciorba de salata cu kaiser

Se pune la fiert zarzavatul; cand acesta este aproape fiert, se pune si salata tocata. Separat intr-o tigaie mai mare se face o omleta cu kaiserul tai

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 salate
  • 300 gr. kaiser
  • 4 buc. oua
  • 2 buc. morcovi
  • 3 buc. cartofi
  • 2 buc. ardei kapia
  • patrunjel
  • fidea
  • sare
  • piper
  • boia
  • smintina
  • bors

Mod de preparare

Se pune la fiert zarzavatul; cand acesta este aproape fiert, se pune si salata tocata. Separat intr-o tigaie mai mare se face o omleta cu kaiserul taiat marunt. Aceasta se taie in bucati si se adauga in oala cu ciorba. Se lasa sa fiarba 5-7 min. pentru a se aroma intreaga ciorba, se condimenteaza, se adauga borsul si se ia de pe foc dupa inca 3 min.
Se serveste calda, cu o lingura de smintina

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pui intreg la Crock-Pot Express Multicooker

De ceva timp a poposit la mine in bucatarie acest aparat minunat, Crock-Pot Express Multicooker, un aparat cu gatire sub...

Pui intreg la Crock-Pot Express Multicooker
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide