Se spala salata, se rupe bucati cat mai mici si se pune la fiert. Se prajesc cateva bucatele de slanina. Se pune slanina in ciorba si se face o omleta
Se spala salata, se rupe bucati cat mai mici si se pune la fiert.
Se prajesc cateva bucatele de slanina.
Se pune slanina in ciorba si se face o omleta care se taie in bucatele cat mai mici.si se adauga peste salata.
Se pregateste compozitia pentru dres: un galbenus de ou, 2 linguri de faina, iaurtul si smantana se amesteca bine.
Din ciorba care fierbe se ia cate putin si se toarna peste amestec, apoi se toarna amestecul peste ciorba si se mai lasa sa dea un clocot.
Se pregateste usturoiul si mararul.
Se ia ciorba de pe foc si se adauga usturoiul si mararul.
Reteta Ciorba de salata ca la Brasov a fost propusa de Elena Brasov
Alte retete cu legume: Supa de porumb; Ciorbica de pastai
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro