Ciorba de salata

Se pune la fiert intr-o oala 2 litri apa impreuna cu frunze de usturoi verde si patrunjel verde, taiate marunt, adaugind sarea necesara. Se alege si s

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 maini de salata verde
  • usturoi verde
  • patrunjel verde
  • 1 lingura faina
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri smintina
  • 3-4 linguri otet
  • 5-6 oua
  • slanina
  • sare

Mod de preparare

Se pune la fiert intr-o oala 2 litri apa impreuna cu frunze de usturoi verde si patrunjel verde, taiate marunt, adaugind sarea necesara. Se alege si se spala salata, apoi se pune in oala, taiata, dar nu marunt. Salata nu trebuie lasata sa fiarba, ci numai sa dea un clocot, apoi se ia de la foc. Se fac jumari din 5-6 oua, cu cuburi de slanina fripta care se pun in ciorba cind se serveste. Separat, intr-o farfurie, se amesteca o lingura de faina cu cele doua galbenusuri, smintina si otetul. Se pune cu grija cite putin din aceasta compozitie in ciorba si se amesteca cu grija. Daca nu este suficient de acra, se mai adauga otet.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide