Ciorba de pui

Intr-o oala cu 3 litri de apa se pune la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa, toate taiate marunt. Cind incepe zarzavatul sa fiarba, se pune puiul ta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri orez
  • 1 litru bors
  • 1-2 rosii
  • 1 galbenus
  • 2 linguri smintina
  • marar si patrunjel tocate
  • sare

Mod de preparare

Intr-o oala cu 3 litri de apa se pune la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa, toate taiate marunt. Cind incepe zarzavatul sa fiarba, se pune puiul taiat in patru, precum si labele, capul, pipota, iar la urma ficatul. Se adauga si 2-3 linguri de orez ales si spalat. Se pune sare si se spumuieste. Se pune borsul fiert separat si strecurat. Se mai lasa sa dea citeva clocote si cu o rosie sau doua, taiate bucati si fara seminte, iar la urma cu mararul si patrunjelul tocat. Inainte de a se servi la masa, se drege intr-un castron cu un galbenus si smintina.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tiramisu cu dulceata de lapte

Nohat, finaly, un desert pe gustul Zmeilor ;) Tiramisuuuu, ce l-am înnobilat cu frișca Montare D'oro și dulceață...

Tiramisu cu dulceata de lapte
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide