Ciorba de pui

Se curata legumele, se taie marunt si se pun la calit. Pieptul de pui de taie cubulete si se pune la calit impreuna cu legumele. Se adauga orezul si

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • morcovi
  • ceapa
  • cca 50 gr orez
  • cca 200 gr smantana
  • 1 lingura pasta tomate
  • 2 oua
  • ardei iute
  • lamaie
  • leustean
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Se curata legumele, se taie marunt si se pun la calit. Pieptul de pui de taie cubulete si se pune la calit impreuna cu legumele. Se adauga orezul si se mai lasa la calit inca vreo 2 minute.

Se pune apa si lingura de bulion si se lasa la fiert cca 15 min. Intre timp se face dressingul: ouale se bat cu sare si piper, se adauga smantana si se toarna treptat un polonic de zeama.

Se toaca ardeiul iute. Se toaca si leusteanul marunt, se pune in oala, se potriveste de sare, piper si acreala, se mai lasa sa dea un clocot-doua si gata.


Se poate drege apoi exact ca ciorba de burta (cu mujdei si otet), se poate manca doar cu ardei iute.

Alte retete recomandate:cre

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Eclere cu crema de vanilie

Dintre toate deserturile cred ca eclerele sunt in top 5! Am facut si cu crema de vanilie si cu crema de nes dar am sa dau...

Eclere cu crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce