Carnea se curata, se spala si se portioneaza, apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Dupa ce s-a indepartat spuma, se adauga ceapa si zarza
Carnea se curata, se spala si se portioneaza, apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Dupa ce s-a indepartat spuma, se adauga ceapa si zarzavatul taiat in sferturi. Atunci cand s-au inmuiat bine, se ia vasul de pe foc, se scot carnea si maruntaiele, zarzavatul se marunteste, iar zeama se strecoara. In aceasta zeama se fierbe orezul, ales, spalat si scurs, iar cand s-a inmuiat, se adauga carnea si piureul de zarzavat, zeama de lamaie si ouale batute cu smantana si amestecate cu doua- trei linguri de zeama fierbinte, sa nu se taie. Se mai adauga sare si piper dupa gust.
Cand se ia de pe foc se presara patrunjel tocat.
Alte reteta ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba cartofi
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post