Ciorba de pui

Carnea se curata, se spala si se portioneaza, apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Dupa ce s-a indepartat spuma, se adauga ceapa si zarza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de pui (aripi
  • spate
  • maruntaie)
  • 2 morcovi
  • o telina
  • un pastarnac
  • o legatura de patrunjel
  • o ceapa
  • o jumatate de cana de orez
  • 100 ml smantana
  • 2 oua
  • o radacina de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se curata, se spala si se portioneaza, apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Dupa ce s-a indepartat spuma, se adauga ceapa si zarzavatul taiat in sferturi. Atunci cand s-au inmuiat bine, se ia vasul de pe foc, se scot carnea si maruntaiele, zarzavatul se marunteste, iar zeama se strecoara. In aceasta zeama se fierbe orezul, ales, spalat si scurs, iar cand s-a inmuiat, se adauga carnea si piureul de zarzavat, zeama de lamaie si ouale batute cu smantana si amestecate cu doua- trei linguri de zeama fierbinte, sa nu se taie. Se mai adauga sare si piper dupa gust.
Cand se ia de pe foc se presara patrunjel tocat.

Alte reteta ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba cartofi

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors