Preparare: Maruntaiele spalate si taiate se calesc in ulei, se adauga morcovii, patrunjelul si ciupercile taiate felii. Se prajesc putin impreuna, se
Preparare:
Maruntaiele spalate si taiate se calesc in ulei, se adauga morcovii, patrunjelul si ciupercile taiate felii.
Se prajesc putin impreuna, se sting cu 1,5 l apa calda. Ceapa se fierbe intreaga, se adauga piper si sare.
Se fierbe la foc mic si, cand zarzavaturile sunt aproape moi, se adauga mazarea.
Cand toate sunt fierte, se presara deasupra patrunjel verde taiat marunt.
Alte retete culinare recomandate
Salata de vinete cu maioneza
Tocanita de ficatei
Ciorba dovlecei
Ciorba cu afumatura are mare cautate la mine in familie, asa ca, desi e cald afara, cererea a fost foarte clara: "Nu mai faci...
Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat