Ciorba de pui

Preparare: Maruntaiele spalate si taiate se calesc in ulei, se adauga morcovii, patrunjelul si ciupercile taiate felii. Se prajesc putin impreuna, se

Timp pregatire
69 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g maruntaie
  • 150 g morcovi
  • 100 g patrunjel radacina
  • 150 g mazare congelata
  • 50 g ciuperci
  • 50 g telina
  • 2 cepe mici
  • 3 linguri de ulei
  • patrunjel verde
  • piper

Mod de preparare

Preparare:

Maruntaiele spalate si taiate se calesc in ulei, se adauga morcovii, patrunjelul si ciupercile taiate felii.

Se prajesc putin impreuna, se sting cu 1,5 l apa calda. Ceapa se fierbe intreaga, se adauga piper si sare.

Se fierbe la foc mic si, cand zarzavaturile sunt aproape moi, se adauga mazarea.

Cand toate sunt fierte, se presara deasupra patrunjel verde taiat marunt.
Alte retete culinare recomandate

Salata de vinete cu maioneza

Tocanita de ficatei

Ciorba dovlecei

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat

Ciorba cu afumatura are mare cautate la mine in familie, asa ca, desi e cald afara, cererea a fost foarte clara: "Nu mai faci...

Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide