Ciorba de potroace de pasare cu zarzavaturi

Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, ia

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • aripile
  • gitul
  • pipota si o parte de la spinarea unei pasari
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 pastirnac
  • 1/2 telina
  • 2 linguri cu orez
  • zeama de varza sau lamiie
  • leustean
  • sare

Mod de preparare

Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, iar cind zarzavatul este fiert se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita separat si spumuita sau zeama de lamiie. La urma, se adauga putin leustean si se acopera. Se mai lasa putin sa stea si apoi se serveste.

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Friptura asortata pentru masa de Craciun

Aceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.

Fursecuri vanilate cu portocala

Pentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Blat de Bezea

Prajitura cu Blat de Bezea