Ciorba de potroace acrita cu varza

Se fierb maruntaiele cu zarzavatul si ceapa, taiate marunt. Se spumeaza si se adauga sare. Cind carnea este fiarta, se adauga zeama de varza fiarta se

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 1 litru zeama de varza
  • maruntaiele si aripile de la o pasare(gaina
  • curcan
  • gisca sau amestecate)
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 telina
  • verdeata tocata (patrunjel si marar)
  • sare

Mod de preparare

Se fierb maruntaiele cu zarzavatul si ceapa, taiate marunt. Se spumeaza si se adauga sare. Cind carnea este fiarta, se adauga zeama de varza fiarta separat, patrunjelul si mararul si se lasa sa dea citeva clocote.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tiramisu cu dulceata de lapte

Nohat, finaly, un desert pe gustul Zmeilor ;) Tiramisuuuu, ce l-am înnobilat cu frișca Montare D'oro și dulceață...

Tiramisu cu dulceata de lapte
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide