CIORBA DE POTROACE

Maruntaiele de pui se spala, se curata si se oparesc. Ceapa, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si morcovii se curata, se spala si se taie maru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Tacamuri de pui (gat
  • aripi si spinare)0.900kg
  • pipote de pui 0.300kg
  • pastarnac si patrunjel radacina 0.200kg
  • supa de oase 2.000kg
  • rosii proaspete 0.500kg
  • morcovi 0.200kg
  • telina radacina 0.100kg
  • ceapa 0.200kg
  • orez 0.100kg
  • pasta de tomate 0.050kg
  • zeama de varza 1.500l
  • leustean verde 0.030kg
  • sare 0.010kg

Mod de preparare

Maruntaiele de pui se spala, se curata si se oparesc. Ceapa, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe si se trece sub jet de apa rece. Leusteanul se curata, se spala si se taie marunt.Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii.Z eama de varza se fierbe si se strecoara. Supa de oase se prepara folosind reteta respectiva. Pasta de tomate se dilueaza in 100ml apa. Maruntaiele de pui se fierb in supa de oase cu sare si se spumeaza. Se adauga legumele(ceapa,morcovi,telina,pastarnac si patrunjel radacina) si se continua fierberea. Cand legumele si maruntaiele de pui sunt aproape fierte se adauga pasta de tomate, rosii, zeama de varza si orez fiert. Se mai fierb circa 10 minute. Se adauga leustean verde si sare.
Ciorba se prezinta in supiera, bol sau cana. Se serveste fierbinte.

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Friptura asortata pentru masa de Craciun

Aceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.

Fursecuri vanilate cu portocala

Pentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Blat de Bezea

Prajitura cu Blat de Bezea