Se curata carnea, se spala cu apa multa, se pune la fiert cu 1 litru de apa rece. Cand da in clocot se spumuieste si se adauga zarzavatul si ceapa toc
Se curata carnea, se spala cu apa multa, se pune la fiert cu 1 litru de apa rece. Cand da in clocot se spumuieste si se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt si putina sare.
Se fierbe totul acoperit, la foc mic.
Se adauga orezul fiert separat cind zarzavatul este fiert, se acreste cu zeama de varza data in clocot separat si se parfumeaza cu leustean tocat.
Se serveste calda.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Ciorba de urzici
Ciorba de potroace
Ciorba radauteana
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post