Ciorba de post, o ciorba gustoasa datorita aromei deosebite leusteanului verde.
Ciorba de post are o un gust deosebit datorita leusteanului si borsului.
Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Ceapa, morcovii si patrunjelul radacina se fierb in apa cu sare. Dupa 10 minute de fierbere se pun cartofii. Se continua fierberea legumelor pentru ciorba de post. Cand cartofii sunt fierti se adauga pasta de tomate, ulei si bors. Se fierb inca 5 minute. Se adauga leustean verde la ciorba de post.
Ciorba de post se serveste fierbinte, decorata cu frunze de leustean.
Este o friptura foarte frageda, gustoasa si imi place sa o pregatesc de sarbatori sau cu alte ocazii.
Friptura din pulpa de porc la cuptorReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce