Ciorba de porc cu telina

Se spala carnea, se pune la fiert intr-o oala de 4 litri si se inlatura spuma. Morcovii, ardeiul si ceapa tocate marunt se adauga in oala si se lasa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg oase si carne de porc
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 3 rosii decojite
  • fidea
  • 1 legatura de frunze de telina

Mod de preparare

Se spala carnea, se pune la fiert intr-o oala de 4 litri si se inlatura spuma. Morcovii, ardeiul si ceapa tocate marunt se adauga in oala si se lasa la fiert la foc potrivit. Se adauga sare dupa gust, rosii decojite si o mana de fidea. Cand carnea este fiarta se adauga frunzele de telina care dau savoare acestei ciorbe, dupa care se opreste focul.


Se poate servi cu ardei iute. Pofta buna!

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce