Pentru ciorba de peste cu oua si legume se pun intr-o oala la foc ceapa tocata marunt si apa. Cand ceapa este aproape fiarta, se adauga ardeii taiati subtiri.
Pentru ciorba de peste cu oua si legume se pun intr-o oala la foc ceapa tocata marunt si apa. Cand ceapa este aproape fiarta, se adauga ardeii taiati subtiri, rosiile curatate de pielite si simburi si pestele curatat, spalat si taiat in bucati potrivite pentru patru persoana, de asemenea, putin hrean ras. Se sareaza. Cand pestele este bine fiert, fara insa sa se sfarime, se trage oala de pe foc. Se acreste cu corcoduse (sau alte fructe crude) si se drege cu ou. Se toaca verdeata si se presara deasupra. Bucatile de peste se scot din oala una cite una cu lingura de spuma si se pun pe supiera cu atentie, ca sa nu se sfarime .
Pentru ca marti a implinit Denis 12 ani, nu putea sa treaca ziua fara un tort. :X
Tort cu crema de lamaie si afineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala