Pestele mic care poate fi albisoara, rosioara, caracuda sau obleti, se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se adauga la fiert si legumele c
Pestele mic care poate fi albisoara, rosioara, caracuda sau obleti, se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se adauga la fiert si legumele curatate, spalate si taiate marunt impreuna cu vinul. Dupa ce a fiert pestele, se scoate din apa si se pun bucatile de peste mare care poate fi morun, nisetru sau crap. Se tine in vas pana ce pestele este fiert. Se acreste apoi ciorba cu zeama de lamaie sau de varza.
Ciorba se serveste cu crutoane iar pestele mare se serveste separat.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Ciorba de cartofi cu tarhon
Ciorba de burta
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala