Aceasta ciorba se poate prepara din peste marunt sau din capul si 2-3 bucati de la coada unui peste. Se pune intr-o oala ceapa tocata foarte marunt. D
Aceasta ciorba se poate prepara din peste marunt sau din capul si 2-3 bucati de la coada unui peste. Se pune intr-o oala ceapa tocata foarte marunt. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga orezul ales si spalat, iar cind este aproape fiert, se adauga ardeiul taiat fidelute ( sa nu fie iute). Dupa ce ciorba a dat in clocot, se adauga rosiile curatate de pielite si de simburi si taiate felii subtiri, pestele curatat, spalat si taiat felii si zeama de varza fiarta separat si spumata. Se lasa oala sa fiarba la foc incet, iar dupa 10-15 minute, se incearca pestele, care nu trebuie lasat sa treaca din fiert, caci se sfarima. Cind ciorba este gata, se retrage de pe foc si se adauga marar si patrunjel tocate fin, se acopera oala si se mai lasa citeva minute.
Se potriveste de sare si de acreala si se serveste la masa
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post