Ciorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare pe care o vei repeta cu siguranta.
Carnea tocata se amesteca bine cu orezul bine spalat si scurs de apa,albusul de ou(galbenusul se va amesteca cu smantana)patrunjelul taiat marunt,sare,piper si paprika dulce.Cu mainele umede formam mici bilute rotunde din compozitia de carne.
Dupa ce spalam foarte bine legumele,le curatam,le taiem cubulete,apoi adaugam apa si lasam sa fiarba.Dupa ce a dat in cateva clocote punem si perisoarele si mai lasam la fiert aproximativ 20 de minute,dupa care adaugam si rosia decojita si taiata cuburi mici.Dupa 5 minute oprim focul si adaugam verdeata.
Galbenusurile le punem intr-un bol cu smantana,2 linguri de apa rece si amestecam bine.Peste aceasta compozitie turnam foarte usor, doua polonice de ciorba fierbinte si amestecam. Compozitia rezultata o turnam in oala.
Pofta buna!
Servim ciorba de perisoare delicioasa calda si acrita dupa gustul fiecaruia.
Cele doua functii pe care as dori sa le testez: coacerea si prajirea
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate