Dupa ce am curatat si spalat morcovii, ceapa, ardeii, rosiile si cartofii le tocam destul de marunt si le punem la fiert intr-o oala de 6 l, in care
Dupa ce am curatat si spalat morcovii, ceapa, ardeii, rosiile si cartofii le tocam destul de marunt si le punem la fiert intr-o oala de 6 l, in care punem 3 l de apa. Intre timp facem perisoarele. Amestecam bine carnea tocata cu 2 oua, orezul curatat si spalat, patrunjelul taiat marunt, sare si piper. Dupa ce au fiert legumele adaugam borsul si lasam sa dea in cateva clocote. Luam cu lingura din compozitia de carne si facem perisoare, sub forma de bilute. Punem perisoarele in oala cu legume si bors. Lasam sa fiarba la foc moderat cca. 40-60 de minute, in functie de carnea folosita. Cand sunt gata fierte oprim focul si adaugam leusteanul tocat.
Ciorba de perisoare se serveste fierbinte. Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-de-mancaruri.blogspot.com
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios